MUSICA Concert Fazioli

Op zaterdag 29 juni 2024 zal de getalenteerde pianiste Mariëtte Hehakaya een betoverend concert geven in de historische Walburgiskerk te Zutphen. Wat dit concert extra bijzonder maakt, is dat Hehakaya zal spelen op een unieke Fazioli vleugel, model 308, geleverd door een gerenommeerde firma uit Werkhoven. Deze prachtige vleugel is nog nooit eerder in Zutphen gebruikt voor een concert, waardoor het evenement een unieke en memorabele ervaring belooft te worden.

De Fazioli vleugel, bekend om zijn uitzonderlijke klank en vakmanschap, voegt een extra dimensie toe aan het muzikale landschap van Zutphen. Mariëtte Hehakaya, een pianiste met internationale faam, staat bekend om haar composities, virtuositeit en expressieve interpretaties. Samen met de ongekende klankkleur van de Fazioli vleugel belooft dit concert een onvergetelijke ervaring te worden voor muziekliefhebbers in Zutphen en omgeving.

Het concert begint om 20.00 uur. We raden aan om tijdig kaarten te reserveren om dit unieke evenement niet te missen. Kaarten zijn verkrijgbaar via: Ticket Festival

Mis deze kans niet om getuige te zijn van de samensmelting van buitengewoon talent en de prachtige klanken van de Fazioli vleugel 308. Mariëtte Hehakaya belooft een onvergetelijke avond vol muzikale magie in de Walburgiskerk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: info@hehakaya.com


Beukerstraat 34a
7201 LE Zutphen
info@hehakaya.com

Secretariaat Mariëtte: 06 48 60 87 78

KvK 83195904