Zaterdag 1 juni Concert-Opening Museum Staal te Almen

“Nieuwetijdsromantische muziek” bij onthulling Koolroos. 

Zaterdag 1 juni zal Mariëtte Hehakaya haar medewerking verlenen, aan de onthulling van een nieuw kunstwerk te Almen genaamd: “De Koolroos” van kunstenares; Linda Nieuwstad. Linda’s fantasie bracht haar, dat ze in een schilderijen kon stappen en de rozen kon ruiken, de zachte harige tulpenstelen kon aanraken en een dutje kon doen onder een stokroos. 

De visie en fantasie achter deze kunstenaars, het kunstwerk en de “nieuwetijdsmuziek” zoals Hehakaya dit op eigenwijze benoemt, zijn een verlengstuk van de hedendaagse tentoonstelling in museum STAAL en leveren een fascineerde ontmoeting en toevoeging aan de hedendaagse kunstgemeenschap op. 

Mariëtte Hehakaya brengt op unieke wijze haar eigenschappen van haar Nieuwetijdskind zijn met de Romantiek in haar muziek samen. Haar o.a. hoog-ontwikkeldheid, empathisch vermogen en vakbekwaamheid, maar ook haar ervaringsdeskundigheid, maken de complexe thema’s uit de periode van de Romantiek tot “Nieuwetijdsromantische muziek”  

Hehakaya legt in haar pianospel, composities en transcripties een persoonlijk diepgaande verbinding door het heden en het verleden,  in het huidige moment te beleven. Dit maakt, dat haar muziek niet alleen intrigerend en tijdloos is, maar ook hogere dimensies en verbindingen laat zien en horen. 


Beukerstraat 34a
7201 LE Zutphen
info@hehakaya.com

Secretariaat Mariëtte: 06 48 60 87 78

KvK 83195904