Kracht van muziek

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De kracht van muziek

[/vc_column_text][vc_column_text]Ontdek de helende werking van muziek. Muziek kan barrières doorbreken en laat geestelijke en fysieke pijn naar de achtergrond verdwijnen. Ik ben Mariëtte Hehakaya en help kinderen en volwassenen de kracht van muziek te beleven. Mijn hart ligt bij hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen en bij mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Met mijn muziek en m’n vleugel als instrument, kijk ik naar mogelijkheden en talenten van deze mensen.

Ontdek en ervaar de helende werking van muziek

Ervaar de kracht van muziek. Leer dat muziek een instrument is om je fijn en goed te voelen. Muziek geeft ruimte en heeft de kracht om de belevingswereld van mensen tot rust te brengen. Of juist op een prachtige manier te prikkelen, zowel lichaam als geest.

Muziek verdringt de dagelijkse beslommeringen. Fysieke en geestelijke pijn verdwijnen naar de achtergrond. Met de klanken en frequenties van de melodieën help ik mensen om in harmonie te zijn, met zichzelf en hun omgeving.

Muziek kent geen beperkingen, maar opent werelden en laat talenten vanuit een ander perspectief zien. Muziek helpt barrières te doorbreken die bijvoorbeeld vanuit introvertie, ongeremdheid, autisme of uit ervaringen zijn ontstaan.

En muziek maken is ook heel erg leuk! Muziek beleven is fantastisch, daar word je gelukkig van.

Laten we samen de helende werking van muziek ontdekken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_single_image image=”599″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_separator color=”white”][vc_btn title=”Meer weten? Neem gerust contact op.” color=”danger” size=”lg” align=”center” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmariettehehakaya.com%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]