Samenwerking

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Samenwerking

[/vc_column_text][vc_column_text]

Aanvullende expertise

Ik werk vanuit mijn ervaring, vakopleidingen en liefde voor mensen en de piano. Soms is meer nodig om je talent te ontwikkelen. Daarom werk ik samen met diverse specialisten. in trajecten kan ik hun expertise inschakelen waar dat nodig is.

Gecertificeerde zorg

Door de samenwerking met geregistreerde partners kunnen mijn trajecten in sommige gevallen vergoed worden vanuit het persoonsgebonden budget (PGB) of door de zorgverzekeraar. Ik werk onder supervisie en de certificering van MentalScope / Breintje Beer.

 

MentalScope biedt psychologische assistentie aan een brede en diverse doelgroep. Zij onderscheiden zich door dicht bij de persoon te staan en kort, praktisch en probleemoplossend te werken.

Breintje Beer is onderdeel van MentalScope en biedt snelle diagnostiek voor kinderen en jongeren in de leeftijd tot 18 jaar. Ze bieden diverse vormen van hulp en ondersteuning voor deze doelgroep. Breintje Beer is gespecialiseerd in onderwerpen als hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, autisme (ASS), ADHD/ADD, faalangst, echtscheiding en relatietherapie voor ouders, depressie, angst, leerproblemen en onbegrepen klachten.

 

Andere partijen met wie ik samenwerk

Martha Flora

Martha Flora is een particulier initiatief in dementiezorg. Gebouwd op persoonlijke ervaringen van grondlegger Marco Ouwehand en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoek. Het resultaat: een uniek zorgconcept voor mensen met alzheimer of een andere vorm van dementie.

Mariëtte verzorgt neurologische concerten, zogenaamde ‘momentconcerten’, waarbij de muziek voor de luisteraars het heden verbindt met mooie herinneringen.

Domus Magnus Warnsveld

Huis ter Weegen en Huis Welgelegen zijn woonzorglocaties van Domus Magnus. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties.

Naast de zorg bieden de welzijnsmedewerkers ook een dagelijks activiteitenaanbod. Er worden uitstapjes, themaweken en andere passende activiteiten georganiseerd. Wekelijks vindt er een concert plaats, waarbij familie en vrienden als vanzelfsprekend van harte welkom zijn. Voor de inwoners van Huis Welgelegen van Domus Magnus in Warnsveld verzorgt Mariëtte concerten als muzikale geheugensteun.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_btn title=”Meer weten? Neem gerust contact op.” color=”danger” size=”lg” align=”center” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmariettehehakaya.com%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]