Composities

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Composities

[/vc_column_text][vc_column_text]Mariëtte Hehakaya gebruikt de juiste frequenties in haar composities. In klankkleur en harmonie wordt de luisteraar meegenomen over land, bergen, door rivieren en meren om tenslotte op te gaan in de oceaan. Tijdens haar concerten geeft ze vaak uitleg over haar muziek en de synesthesie van kleuren en klanken.

“Music is what feelings sound like” — Marëtte Hehakaya

Met de elementen
Hehakaya kan zich in haar composities vereenzelvigen met materiaal als aarde, water en vuur. Dat drukt ze vaak uit in haar muziek, waarbij de luisteraar z’n eigen aarde, rivieren en oceanen kan verbeelden. Zo brengt de muziek je in de tijdloosheid van de tegenwoordigheid. Daar gebeurt het.

“In muziek schuilt de absolute waarheid. Het wordt door handen vertaald vanuit het hart. Je kunt dingen verliezen in je leven: een huis, geld, een geliefde. Maar de echte oneindige liefde verlies je nooit, net als je echte thuis, namelijk je ziel. Muziek heeft de magische eigenschap je in contact te brengen met die essentiële wereld. Je binnenwereld. Je kern.”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_single_image image=”596″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_btn title=”Meer weten? Neem gerust contact op.” color=”danger” size=”lg” align=”center” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmariettehehakaya.com%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]